Husets tillbyggnad har blivit målad

Hej och hallå alla monsterdiggare som varje dag kommer hit till bloggen för att läsa allt som jag lägger ut här på min blogg. Jag hoppas att ni mår sjukt bra idag och att ni tycker det ska bli spännande få se vad jag kommer ta upp med er nu! Det kommer snart att bli ett inlägg om att barnen haft vinterkräksjukan, men i det här inlägget som är det första för dagen kommer det att handla om det här med att jag vänt mig till en målare i Strängnäs eller rättare sagt om ett företag som kan anlitas om man behöver få någon slags hjälp med inom måleri, och det är ett företag som heter Asklöf Bygg & Måleri som jag ska ge er som tips. 

För egen del vände jag mig till det här företaget när huset blev tillbyggt och det var givetvis nödvändigt att anlita även en målare som fick måla tillbyggnaden i samma färg som övriga huset, och inte bara snickare. Det var en hel del med detta måleri kommer jag ihåg för jag hade rätt så höga krav, särskilt att det skulle vara en giftfri och miljövänlig färg och det var inga som helst problem för det här företaget att tillgodose mina behov. Jag kan bara säga att jag är hur nöjd som helst med det här företaget och deras trevliga och kompetenta målare i Strängnäs, och skulle det vara någon av er som behöver vända er till dem som är experter när det kommer till måleri ska ni inte tveka på att vända er till Asklöf Bygg & Måleri. Ha nu en bra dag på er allihopa, och passa på att vara ute en stund i det vackra vädret för man vet aldrig när det slår om och kommer in ett lågtryck.