Jag har fått bättre självkänsla

Hejsan och välkomna in den här eftermiddagen. Jag ska ta mig en stund hade jag tänkt mig nu innan jag sätter igång med middagen, att skriva ett inlägg i bloggen, och jag har något jag känner att jag vill dela med er. Jag ska berätta om ett företag som jag har gått till för att få hjälp av en coach i Linköping. Det är ett företag som heter Mindsteps och jag måste säga att jag är så otroligt nöjd med att jag gått dit, för det har stärkt min självkänsla och jag har vågat ta tag i saker som jag var för feg för tidigare. 

Ingen kan bli gladare än jag om jag kan få en enda person att må bättre och utveckla sig på det personliga planet. Nu vet jag inte hur just din livssituation ser ut, men jag kan säga att coaching fungerar för alla så jag tycker att det verkligen kunde vara en bra sak att göra för er, att gå till denna coach i Linköping. Coachen är mycket duktig på det hon arbetar med professionellt, med ett fint bemötande och man känner att det är en trygg plats att vara på när man kommer till Mindsteps. Bestämmer du dig för att gå till denna coach i Linköping hade det varit riktigt bra om du ville skriva nere i kommentarerna i det här inlägget, för att dela med dig både till mig och alla följare om hur du tyckte att det var. Förhoppningsvis tycker du att det är lika bra som jag. Nu är det dags att starta med middagen så här får jag allt ta och säga hejdå för den här gången.