Funderar du på en tillbyggnad?

Hejsan, vi kan alla få ändrade behov i livet. Man kanske då väljer att flytta till en annan bostad, eller så gör man om den man har, och det har jag gjort. Så jag vände mig till ett företag här i Lund som erbjuder hjälp när det kommer till bygg, renovering tillbyggnad, och mycket annat, och det var en lösning som passade mig perfekt!

Huset har nu blivit 55 kvadratmeter större och jag är verkligen nöjd med resultatet. Och det var så mycket billigare än jag hade tänkt mig! Det var dock en lång process, för man kan inte bara börja bygga till hur som helst, utan först så behöver man ju ha ett bygglov, och det ansöker man om hos kommunen, och det kan ta alltifrån ett par veckor till flera månader att få det beviljat. Sedan ska man inte ta första bästa byggföretag, utan det är viktigt att man tar offerter ifrån 2-3 företag, samt att man kollar referenser och dylikt, så att man kan få ett bra pris med mera. 

Jag är mycket nöjd med företaget som hjälpte mig med min tillbyggnad och kan slå ett slag för dem till er alla som vill få hjälp endera med bygg, tillbyggnad eller renovering här i Lund med omnejd och jag har faktiskt redan rekommenderat dem till mina vänner och min familj. I mitt nästa inlägg funderar jag på om jag inte skulle ta och lägga upp några bilder, kanske kan det vara någonting som ni skulle vilja se? Det var nog inte någonting mera som jag ska ta upp här och nu, men hoppas att ni får en fin dag, trots vädret, och att ni tycker detta inlägg var både lite spännande och intressant, och med dem orden tar jag och sätter punkt för det här inlägget, tack för nu!