Snickare i Lund

I början på sommaren ville jag påbörja ett litet drömprojekt jag hade. Jag ville renovera mitt vardagsrum till ett mer modernt tv-rum. Då lägenheten aldrig renoverats och därför har en lite tråkig ”90-tals” känsla, så tänkte jag att vardagsrummet får bli det första av många projekt jag skall genomföra i denna lägenheten. En nära vän rekommenderade Brodins Bygg, de arbetar som snickare i Lund men visionen att hjälpa privatpersoner samt företag, stora som små. Jag kontaktade dem och projektet var inte som helst problem, då jag ville göra en total makeover tror jag till och med de fullkomligt älskade att genomföra projektet. De var väldigt serviceinriktade (vilket var skönt), då jag inte är särskilt bekväm med att ha främlingar i min bostad. Men trevliga och positiva var de verkligen vilket underlättade enormt. Det tog dem drygt 2 veckor vid 5 olika tillfällen att fullborda renoveringen av vardagsrummet och jag är fantastiskt nöjd. Sitter faktiskt här just nu och fullkomligt stortrivs. Brodins Bygg i Skåne kommer jag definitivt kontakta för nästa byggprojekt!