Massage är viktigt

Förra veckan var grym. En hektisk vecka men med väl utfört arbete på mitt jobb, så hade jag bestämt mig själv för en klassisk hederlig massage på Kroppskänslan, ett institut med inriktning på massage i Växjö. Jag tyckte att jag var värd det och det var verkligen värt pengarna dessutom. Otroligt prisvärda för fruktansvärt bra kvalité, speciellt när man börjar förstå allt de faktiskt kan genomföra. Margaretha (som var min massör) kunde utföra klassisk, förebyggande, behandlande, avslappnande och stressreducerande massage, helt fantastiskt! Jag valde klassisk och det kändes som ett oerhört bra väl efteråt, nästan en vecka senare sitter jag här nu och skriver, med mer energi än någonsin. Massage är verkligen fantastiskt, vi bär på så ofantligt mycket i våra kroppar, det känns skönt att 40 minuter kan få dig att må så oerhört bra efteråt. Kan varm rekommendera detta massageinstitutet i Växjö.