Målat om vårt hem

Nu har jag och min man äntligen fått vårt hem ommålat. Vi har valt att måla om vårt hu, utvändigt, i färgen vit för att få det lite fräschare samt snyggare såklart. Ni som läst min blogg tidigare har sett bilder på hur vårt hus såg ut innan och det var ju en gul och lite sliten färg, men nu äntligen har vårt hus blivit fräschare samt snyggare. Men jag ska inte säga att det var jag och min man som har målat om det. Utan vi fick hjälp med målandet av företaget SW Måleri som har ett flertal kunniga, erfarna och utbildade målare i Vårgårda. Vi är verkligen så nöjda med att vi valde att anlita dem som målerifirma på grund av att deras slutresultat var verkligen professionellt, deras anställda var verkligen trevliga och lyssnade på vad vi hade för tankar kring målningen, samt att deras målarfärg höll högkvalité samt att den även var miljövänlig. Jag tänker att jag ska lägga upp bilder på resultatet i blogginlägget som jag ska skriva ikväll. Men nu ska jag gå ut på vår trädgård och sola lite, så man får kanske lite färg idag också. Ha nu en toppen dag alla, så hörs vi ikväll.