Recently in Sport Category

Nu när bordtennis verkar vara Sveriges kanske bästa gren i OS kan det vara på sin plats med det här klippet. Som Lotten skriver: "Kanske drar de ut på det lite extra eftersom de tycker att det är så kul. Men det tackar vi för."Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Trinidad Tobago - Sverige: 1-0 0-1
Sverige - Paraguay: 0-1
Sverige - England: 1-3

Pessimist, ja visst.

Snälla, skippa bananerna i kväll. Jag vet att hela grejen syftar på djur-gården och allt det där, men att kasta bananer på Tourray blir liksom bara... rasistiskt.

Hur det slutar? 3-1 till Bajen förstås.

Uppdatering 21.32: Det blev 4-2 efter en underbar första halvlek (3-0 efter 35 minuter!) och en inte fullt lika underbar andra. Lite för många snedsparkar och dåliga rensningar från Petur och Fredrik Stoor, men också ett gäng fantastiska räddningar från Ante Covic. Säsongskortet på Östra känns redan som årets bästa investering.

CRW_7193

Skribenterna bakom den utmärkta bajenbloggen Grönvita sidan upp går igenom sin första försäsong som bloggare och har självinsikt nog att förstå att de blivit väl gnälliga på sistone:

"En försäsongsträning är kall och hård och svår att genomföra, och en försäsongsblogg har visat sig vara detsamma. Men det ska faktiskt bli varmare nästa vecka, åtminstone väderleksmässigt. Och det ska förhoppningsvis hända en del i arenafrågan innan månaden är slut. Och förr eller senare vänder väl en formkurva alltid uppåt?"

Låt oss hoppas på det.

Frustrerad

TrackBacks (0) Kommentarer (0)

Efter två hemmamatcher i rad med 0-0 efter 90 minuter är det lätt att tappa tron. De kan inte göra mål, de har aldrig kunnat och kommer aldrig att kunna.

Matchen mot Sundsvall i måndags blev precis så frustrerande som jag fruktat. Pablo fick inte straff när han skulle ha haft det, de enkla misstagen stod som spön i backen och målchanser sumpades på löpande band.

Tittar i tabellen och konstaterar att känslan ändå har fel. Bajen har gjort 36 mål på 22 omgångar. Snittet på 1,6 mål per match är helt godkänt. Näst bäst i allsvenskan!

Tänker på att Runström är tillbaka mot Assyriska på måndag. På att de klappade igenom totalt mot Kalmar i veckan, särskilt försvaret. På att vi slog Helsingborg med 6-2 för bara några veckor sen.

Det hjälper inte.

Den senaste tiden har det dykt upp ett helt gäng lovande Bajenbloggar. Kul!

...grönvita sidan upp!
Tigerrandigt
Stillbild
Forza Crister

och så självklart Petter Furuseth Olsen - enda allsvenska spelaren med egen blogg?

handmedklot.jpg
Foto: Scandinavian Boule

Mayo Boule Festival arrangeras i Kungsträdgården med början idag. De intressanta tävlingarna kommer dock igång först på fredag vad jag kan se. Världsmästarna Hureau och Rocher finns på plats!

Minns när jag såg Frankrikes bästa lag möta Marockos bästa i en uppvisningsmatch ute på Djurgården för några år sedan. Precisionen var nästan löjlig. Stor elegans!

"Swedes wooed by migrants' soccer magic" skriver brittiska tidningen The Observer idag.

Jag såg premiären mot Hammarby, och även om man kunde se en klasskillnad (åtminstone i första halvlek) så är det mycket som talar för att de blir kvar i allsvenskan även nästa säsong. Vilja och slit, och det faktum att motståndarna underskattar en, kan räcka långt.

Uppdatering 17.10: Som sagt, de blir lätt underskattade av motståndarna. Assyriska spöade idag IFK Göteborg på Ullevi med 3-0!

Kommentarer