Oktober

TrackBacks (0) Kommentarer (0)

Tiden går mina vänner. Alldeles nyss var det sensommar och BB och nu är det mitt i hösten och nästan vinter. Märkligt.

***

Greta mår bra. Vi vet just inte något mer än när vi kom hem för åtta veckor sedan men förväntar oss en kallelse till Huddinge snart för återbesök. Men det är inget vi går och tänker på. Vi har fullt upp med att ta hand om världens bästa Greta.

Häromdagen fyllde hon två månader och tiden har förstås gått vansinnigt fort. Samtidigt känns det som om hon alltid funnits hos oss, det går nästan inte att tänka sig hur livet var innan.

***

Jobbet då. Har fullt upp på Accent med planering inför nästa år. En reporter ska anställas och en lösning för layouten måste fixas. Och så budgeten. Mellan alla möten som krävs för att väva ihop det där försöker jag skriva lite också.

Har ett större frilansuppdrag kvar. Det borde ha varit klart men sommaren blev inte riktigt som det var tänkt och sedan blev det full fart på Accent. Det känns lite vemodigt att lägga frilansandet på is men jag räknar med att återuppta det om några år.

Samtidigt ser jag verkligen fram emot att ta hand om Accent efter nyår. Jag tror att den nya redaktionen kommer att bli grym!

***

Chefskurs i veckan. Vad lär man sig egentligen på en sådan?

***

0 TrackBacks

Här listas andra bloggar och webbsidor som länkar till denna text. Oktober.

TrackBack URL för den här sidan: http://www.pierreandersson.se/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/1387

Leave a comment

Ur bloggen:

Flyttat
Jag har ju alldeles glömt bort att berätta att jag…
Lagen om "olovlig fotografering" problematisk
Självklart ska det vara förbjudet för en hyresvärd att montera…
Måste gilla Reddit
Som många andra brukar jag dyka förbi Reddit någon gång…
Jag rear ut (inte min själ, men lite prylar)
Det är dags att rensa skåpen. Jag är sjukt dålig…
Bajen till superettan
Greta är ledsen. Jag försöker säga att det kan…